Modele de sustenabilitate

Modelul AS Metal

Preocuparile As Metal de implementare a principiilor economiei circulare se concentreaza in special asupra propriului proces de productie. Prin natura activității sale, de reciclare, As Metal face deja parte din economia circulară, concept care are la bază minimizarea utilizării resurselor naturale și reducerea consumurilor energetice.

vezi modelul AS METAL

Modelul GreenPoint Management

GreenPoint Management este o companie care implementează obligativitatea răspunderii extinse a producătorilor: preia obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională și atinge țintele de reciclare/valorificare pentru o cantitate anuală de 300.000 tone de ambalaje.

vezi modelul GreenPoint Management

Modelul Linde

Linde este unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei de gaze și inginerie, cu vânzări în 2021 de 31 de miliarde de dolari (24 de miliarde de euro). Misiunea companiei este de a face lumea mai productivă, oferind soluții, tehnologii și servicii de înaltă calitate, care contribuie la succesul clienților și la susținerea și protejarea planetei. 

vezi modelul Linde

Modelul Verde Magnesium

Verde Magnesium pregătește dezvoltarea unei platforme industriale integrate pentru reluarea producției de Magneziu metalic în UE (care în prezent este dependentă integral de importuri pentru această materie primă critică). Prin implementarea unor tehnologii ultramoderne, fără impact negativ asupra mediului, se vor crea lanțuri valorice specifice economiei circulare.

vezi modelul Verde Magnesium

Modelul Blue River

Blue River este prima companie din România care implementează un proiect amplu de transport sustenabil. De peste 5 ani, compania face progrese către un transport non-poluant prin achiziția de camioane electrice sau alimentate cu CNG.

vezi modelul Blue River

Modelul Canpack Recycling

Canpack Recycling – parte a grupului Canpack, singurul producător de doze din aluminiu din Romania și unul dintre liderii pieței mondiale de profil.
Încurajăm comportamentul responsabil, ne implicăm în educarea, informarea și conștientizarea importanței reciclării.

vezi modelul Canpack Recycling

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!