Modelul Linde

Linde este unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei de gaze și inginerie, cu vânzări în 2021 de 31 de miliarde de dolari (24 de miliarde de euro). Misiunea companiei este de a face lumea mai productivă, oferind soluții, tehnologii și servicii de înaltă calitate, care contribuie la succesul clienților și la susținerea și protejarea planetei.

Compania deservește o varietate de domenii și industrii: aerospațială, chimică, alimentară și băuturi, electronică, energie, medicină, prelucrătoare și metalurgică. Gazele industriale Linde sunt utilizate în nenumărate aplicații, de la oxigen în spitale pentru salvarea vieților, până la gaze de înaltă puritate și gaze speciale pentru fabricarea electronicelor, hidrogen pentru combustibili curați și multe altele. De asemenea, Linde oferă soluții de procesare a gazelor de ultimă generație pentru a sprijini extinderea clienților, îmbunătățirea eficienței și reducerea emisiilor.

Expertiză dovedită, în domeniul hidrogenului.

Linde acoperă fiecare fază din lanțul valoric al hidrogenului, de la producție și prelucrare, distribuție și depozitare, până la aplicații industriale și de consum. Bazându-se pe decenii de cercetare și nenumărate proiecte la nivel mondial, capabilitățile Linde privind hidrogenul demonstrează puterea sa inovatoare și expertiza dovedită în furnizarea de tehnologii bazate pe hidrogen tehnologii realizabile, viabile din punct de vedere economic, adecvate implementării în masă.

Viitorul hidrogenului este aici și acum. Iar Linde îl poate furniza. Compania acoperă fiecare verigă din lanțul valoric al hidrogenului de la sursă la exploatare. Indiferent dacă doriți să utilizați hidrogenul ca sursă de combustibil cu emisii zero, ca materie primă pentru industrie sau ca sursă de căldură și energie pentru clădiri, avem tehnologiile și expertiza necesară pentru a vă susține proiectul de la început până la sfârșit.

Trecerea la o economie energetică mai ecologică

Hidrogenul oferă beneficii convingătoare. În primul rând, susține o tranziție treptată către surse de energie cu emisii reduse de carbon, deoarece poate fi generat din gaze naturale și alte produse secundare neregenerabile. În plus, poate fi utilizat ca purtător de energie; cu alte cuvinte, un agent de stocare a energiei din surse regenerabile și din alte surse. Privind spre viitor, acesta poate fi generat la scară mare, cu o amprentă  de carbon zero, utilizând energie regenerabilă, cum ar fi de exemplu energia solară sau eoliană, pentru a descompune apa (electroliză).

INTERVIU

Richard Molnar

Manager Aplicații Tehnice

Interviu despre Linde Gaz România și implicarea în proiecte de sustenabilitate.

Mai multe informații despre Linde

Website Linde Gaz România

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!