Modelul Canpack Recycling

Canpack Recycling – parte a grupului CANPACK, singurul producător de doze din aluminiu din România și unul dintre liderii pieței mondiale de profil. Avem o experiență de peste două decenii în domeniul reciclării dozelor , iar prin cele 4 puncte de lucru-Bacău, Cluj, Deva, Ilfov- avem acoperire națională. Încurajam comportamentul responsabil, ne implicăm în educarea, informarea și conștientizarea importanței reciclării.

Foarte multe dintre produsele alimentare și băuturile pe care le cumpărăm sunt ambalate în cutii din aluminiu, material ce poate fi reciclat la infinit, fără să se degradeze, în vederea fabricării unor recipiente noi. Reciclarea aluminiului prezintă o importanță deosebită pentru diminuarea volumului de energie și gaze de seră emise în atmosferă, motiv pentru care nu doar planeta are de câștigat, ci și oamenii.
Suntem prezenți cu aparatele noastre inteligente de reciclat doze în rețeaua de magazine Auchan și Penny și participăm activ la festivaluri și evenimente precum: Untold, Neversea, Oktoberfest, Extravacanza.

Fii parte din povestea noastră și reciclează pentru că fiecare doză contează!

Mai multe informații despre Canpack Recycling

website Canpack Recycling

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!