ZERO DEȘEURI – Secțiune dedicată campaniei Metal pentru Viitor, în platforma EduPedu.

8 noiembrie 2022

Zero Deșeuri este secțiunea special creată pentru campania Metal pentru Viitor în cadrul platformei EduPedu.

În secțiunea Zero Deșeuri vor fi publicate articole, interviuri și analize, în directă legătură cu scopurile campaniei Metal pentru Viitor.

În domeniile economiei circulare, al reciclării și al dezvoltării industriale sustenabile este nevoie de educarea publicului larg, comportamentul consumatorului fiind una dintre condițiile necesare implementării noilor modele de dezvoltare industrială. Comunicarea din cadrul campaniei Metal pentru Viitor își propune să acopere componenta educativă prin publicarea în secțiunea Zero Deșeuri a diverselor materiale informative și explicative.

Expunerea pe care o oferă EduPedu va ajuta la transmiterea mesajelor emise în cadrul Metal pentru Viitor de către parteneri și susținători. Vom implica specialiști și autorități din România și din Uniunea Europeană pentru a aduce know-how și pentru a explica soluții în vederea dezvoltării industriale în armonie cu mediul înconjurător.

Vă invităm, așadar, să urmăriți secțiunea Zero Deșeuri.

Dacă sunteți interesați să susțineți campania Metal pentru Viitor, sau dacă aveți o informație de interes care vi se pare potrivită pentru comunicarea în cadrul secțiunii Zero Deșeuri, așteptăm mesajele voastre aici.

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!