Probleme identificate în dezvoltarea industrială si soluții de la partenerii Metal pentru Viitor.

14 noiembrie 2022

Partenerii campaniei Metal pentru Viitor, prezenți la evenimentul de lansare, au identificat o serie de situații problematice în implementarea obiectivelor economiei circulare la nivel industrial.

Reprezentanții AS Metal, Greenpoint Management si Linde Gaz România au discutat cu oficiali și specialisti din domeniu următoarele probleme: necesitatea unei colaborări între companiile existente în industrie, procesul de producție în zona de reciclare, nivelul de conștientizare și de educare a consumatorilor, legislația pentru hidrogen.

În dialogul cu  Tánczos Barna , ministrul Mediului și  Mirona Daia, coordonator Strategia pentru Economie Circulară, Constantin Apostol, CEO AS Metal a expus soluția implicării mediului academic și a dezvoltării zonei de cercetare.

Vlad Trușcă, director operații și tranzacții GreenPoint Management, a punctat nevoia de conștientizare și de educare a consumatorilor și de existență a unei infrastructuri de colectare. În plus, s-au oferit soluții în domeniul energiei, Richard MOLNAR, manager aplicații tehnice Linde Gaz Romania, evidențiind avantajele hidrogenului și nevoia legislației pe hidrogen (fiscalizare).

Pe langa partenerii prezenți în conferință, campania Metal pentru Viitor îi are ca parteneri si pe Verde Magnesium, Blue River, Canpack Recycling în demersul comun pentru implementarea economiei circulare și a educarii în acest sens.

Vă invităm să urmăriți intervențiile în cadrul evenimentului de lansare:

Richard Molnar, manager aplicații tehnice Linde Gaz Romania:

Constantin Apostol, CEO AS Metal:

Vlad Trușcă, director operații și tranzacții GreenPoint Management:

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!