Platforma digitală metalpentruviitor.ro apreciată de experți în economie circulară și protecția mediului

31 octombrie 2022

www.metalpentruviitor.ro este platforma digitală a campaniei Metal pentru Viitor. Website-ul activează ca un centralizator al întregii comunicări din cadrul campaniei și conține articole, interviuri, prezentări și alte materiale informative și educative. În cadrul sectiunii „modele de sustenabilitate” din platforma metalpentruviitor.ro prezentăm viziunea și activitatea companiilor care fac progrese tehnologice și investiții în vederea dezvoltării durabile și a sustenabilității.

Vă prezentăm opiniile exprimate cu ocazia lansării platformei metalpentruviitor.ro de către experții: Raul Pop – membru co-fondator Coaliția pentru Economia Circulară, Alexandru Laibăr – director executiv Coaliția pentru Economia Circulară și Octavian Berceanu – expert mediu și om politic.

Metal pentru Viitor este o campanie care se adresează în special companiilor și pornește de la ideea că ne propunem ca dezvoltarea industrială să continue în armonie cu mediul inconjurător. Viziunea noastră este să implementăm politici, concepte și sisteme de organizare a activității care să ne permită creșterea productivității și a profitabilității, fiind în același timp mai prietenoși cu mediul natural.

Metal pentru Viitor este o campanie inițiată de compania As Metal (www.asmetal.ro)

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!