Lansarea oficială a campaniei Metal pentru Viitor alături de personalități din domeniul economiei circulare.

2 noiembrie 2022

Lansarea oficială a campaniei Metal pentru Viitor are loc joi 3 noiembrie 2022 în cadrul conferinței digitale “Creator implicat – experiențe practice și viitorul economiei circulare” organizată pe edupedu.ro și pe canalele social media EduPedu.

Barna TÁNCZOS, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mirona Daia, coordinator Strategia pentru Economie Circulară în Ministerul Economiei, Marian – Jean Marinescu, europarlamentar, Constantin Damov, președinte Coaliţia pentru Economie Circulară (CERC) sunt doar o parte dintre personalitățile care au participat la conferința de lansare Metal pentru Viitor,  alături de partenerii principali ai campaniei Metal pentru Viitor: As Metal, GreenPoint Management și Linde Gaz România.

Am pornit așadar, oficial, în misiunea noastră de a pune bazele unor parteneriate între companii de renume din industrie, parteneriate care să faciliteze dezvoltarea industrială în armonie cu mediul înconjurător, prin implementarea sistemului economiei circulare și a practicilor sustenabile. În plus, începem seria de materiale educative și informative în vederea conștientizării publicului larg despre cum ar trebui adaptat comportamentul consumatorului pentru ca sustenabilitatea să devină posibilă cu adevărat.

În cadrul conferinței digitale au fost atinse subiecte de interes: strategia națională pentru economie circulară, educația legată de consum și reciclare a generațiilor tinere, cererea ridicată de ingineri de materiale, lipsa legislației pentru hidrogen, infrastructura de colectare a deşeurilor, materia primă a reciclării, schema de ajutor de minimis pentru economie circulară. Lansarea prin intermediul platformei a permis un cadru dinamic al acestor dialoguri de interes fiind permisă vizionarea lansării şi post-event pe canalele social media, pe platforma online sau pe youtube.

Urmăriți înregistrarea evenimentului de lansare pe YouTube.

Vă invităm să vă abonați la canalul de Youtube Metal pentru Viitor. În perioada următoare vor fi publicate numeroase materiale educative în domeniul sustenabilității și al economiei circulare.

Urmărește campania în social media

Alătură-te campaniei Metal pentru Viitor!